Una guerra de colors serà la temàtica principal de les Barraques de la Festa Major


  • Comparteix:

Cartell promocional de les Barraques 2009

Cartell promocional de les Barraques 2009

El color taronja i el verd seran els protagonistes de les Barraques de Festa Major d'enguany. Una part de les Barraques defensaran un color i l'altra part l'altre color, potenciant una rivalitat a la que s'afegiran totes les persones que participin a les Barraques. El lema d'un dels espais més emblemàtics de la festa grossa de la ciutat serà 'Volíeu guerra?'. La comissió de Barraques ha convocat un any més el concurs per escollir el cartell promocional que es pot presentar fins dilluns.

Les Barraques 2010 viuran les tres nits de Festa Major una guerra que enfrontarà una part de les parades amb l'altra. La rivalitat vindrà centrada per colors, el verd poma i el taronja. El lema de les Barraques serà 'Volíeu guerra?'.

El cartell promocional de les Barraques s'escollirà a partir dels originals rebuts a brrq10@gmail.com. El format ha de ser de 29,7 centímetres per 42 i s'ha de presentar en format electrònic. El cartell guanyador pot estar elaborat amb qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió en quatre colors. L'organització de Barraques farà servir el cartell guanyador per promocionar l'espai sobre qualsevol format.

El guanyador rebrà una jaqueta esportiva, una samarreta, un got i dos tiquets per a un sopar popular de les barraques 2010.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.