Els veïns de Coll Favà demanen la dimissió de Recasens per ubicar la fira de Festa Major al barri


Temes relacionats

El regidor Joan Recasens demana paciència als veïns de Coll Favà i de tota la ciutat (20/jun/03)


  • Comparteix:

Alguns veïns de Coll Favà han sortit al carrer per manifestar-se

Alguns veïns de Coll Favà han sortit al carrer per manifestar-se

L'Associació de Veïns de Coll Favà ha demanat la dimissió del regidor Joan Recasens i el gerent de l'Ajuntament per donar llum verda a la ubicació de la fira de Festa Major a Coll Favà. Aquesta proposta s'ha fet en el decurs de la manifestació que l'associació va convocar ahir i en la que van participar més de 100 persones que van tallar el passeig Francesc Macià durant mitja hora. L'entitat veïnal continua avui les mobilitzacions amb l'entrega d'un feix de signatures a l'Ajuntament.



Tot i que els plans inicials preveien una mobilització de 15 minuts, els manifestants van ocupar el passeig Francesc Macià durant mitja hora impedint la circulació de vehicles entre el carrer Salvador Espriu i la rotonda del 'pirulí.

Durant la marxa, que va desenvolupar-se sense incidents, els veïns van denunciar un cop més la proximitat d'aquesta fira que, segons diuen, s'instal·larà demà mateix. Els afectats lamenten que, enguany, les atraccions no marxin cap al parc de l'Arboretum tal i com, asseguren, van acordar amb l'Ajuntament.

Davant l'incompliment d'aquest pacte, el president de l'associació de veïns, José Antonio Jorques, ha sol·licitat un expedient sancionador al tècnic Jaume Alonso i les dimissions del gerent Jordi Turull i el regidor Joan Recasens:




Noms com el Parc Central o el pont de Can Vernet han estat algunes de les alternatives que han proposat els afectats per canviar les atraccions d'ubicació. El vice-president de l'entitat, Jesús Peribañez, ha titllat de 'traïció' l'acció de l'Ajuntament, després de les bones relacions que havien mantingut fins ara:



L'entitat ha anunciat que les mobilitzacions continuaran fins que el consistori canviï d'emplaçament la fira. La primera de les actuacions es farà avui amb el lliurament de les signatures que l'associació ha recollit durant la manifestació. Escoltem quines eren les impressions dels manifestants:



Segons el veïns, l'antiga regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa va assolir un acord verbal amb l'associació de veïns de Coll Favà en el què l'Ajuntament es comprometia a instal·lar la fira al barri cada dos anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.