L'Associació de Familiars d'Alzheimer al Vallès Occidental celebra el seu primer aniversari


  • Comparteix:

La delegació Vallès Occidental de l'Associació de Familiars d'Alzheimer de Barcelona ha complert el seu primer any de vida amb la voluntat d'ampliar les seves activitats. Un centenar de persones han assistit a l'acte de celebració d'aquest aniversari que ha tingut lloc al claustre del monestir.

Després d'un any treballant a la nostra ciutat i a la comarca, l'AFAB fa un balanç molt positiu. Tal i com reconeix la seva presidenta, Isabel Martínez, el principi va ser dur per la seva inexperiència i perquè s'havien de donar a conèixer. Però passades les dificultats inicials, l'entitat ha aconseguit consolidar-se i guanyar-se la confiança de la gent. En aquests 12 mesos, l'AFAB ha atès a 40 famílies de forma regular i ha arribat a 23 municipis. Isabel Martínez ha manifestat la seva voluntat de superar-se cada dia amb l'ajuda de tots.

Isabel Martínez

Hem treballat molt durant aquest any, però encara hi ha molta feina per fer


Com a nous reptes, l'AFAB vol plantejar programes d'estimulació cognitiva, grups d'ajuda mútua, i donar-se a conèixer encara més a la comarca. Durant l'acte de celebració, la regidora Mercè Conesa ha garantit el suport de l'ajuntament per totes aquestes iniciatives. Segons Conesa, l'AFAB està duent a terme una gran feina, i ha destacat que es tracta per damunt de tot, d'un equip molt humà. La regidora ha recalcat la gran implicació de l'AFAB a la vida de la ciutat.

Mercè Conesa

L'actuació d'aquesta entitat al llarg d'aquest any ha estat molt dinàmica


L'acte celebrat al claustre del monestir, ha comptat amb les actuacions de la Coral del Centre Albada de Sabadell, l'Esbart de Sant Cugat i el Cor Aulos de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.