Obert el termini de preinscripció per cursar batxillerat i mòduls de grau mitjà


  • Comparteix:

L'Institut Pla i Farreras amplia una línia de batxillerat

L'Institut Pla i Farreras amplia una línia de batxillerat

Els santcugatencs que vulguin cursar estudis postobligatoris en centres públics ja poden fer la preinscripció pel proper curs. La ciutat comptarà el curs vinent amb 35 places més de batxillerat que al 2009, fet que suposa una oferta total de 840 places entre 1r i 2n. Pel que fa als cicles formatius de grau mitjà, Sant Cugat matindrà la capacitat per a 90 alumnes, i serà en els cicles formatius de grau superior on s'eliminaran 60 places que en els darrers anys havien quedat buides. El termini de preinscripció a batxillerat i mòduls de grau mig finalitza el 21 de maig. Les sol·licituds pels cicles de grau superior s'obriran el 25 de maig i s'allargaran fins el 4 de juny.

L'Institut Pla i Farreras amplia el curs 2010-2011 una línia de 2n de batxillerat, fet que suposa un increment de l'oferta pública de 35 places. D'aquesta manera, la ciutat equipararà a 420 les places ofertades a 1r i a 2n de batxillerat.

La retallada d'oferta es dóna als mòduls de grau superior. Actualment, Sant Cugat compta amb vuit grups, quatre dels quals mantindran la seva oferta de 30 places i els quatre restants es quedaran amb la meitat d'alumnes, és a dir, amb 15 places per grup. D'aquesta manera, les 240 places actuals es reduiran el proper curs a 180. Tot i això, la restricció s'ha fet en places que havien restat buides durant els últims anys i que, per tant, en un principi no afectaran els sol·licitants.

Els grups de cicles formatius de grau mig mantindran els 90 alumnes que ja tenien. Tot i això, l'Institut Leonardo Da Vinci modifica el mòdul d'Electrònica, que passarà a ser el cicle d'Instal·lacions de Telecomunicacions per adaptar-se a la nova Llei Orgànica d'Educació (LOE).

Els interessats en cursar batxillerat i mòduls de grau mig tenen fins el 21 de juny per fer les sol·licituds per Internet. El període de preinscripció pels alumnes de cicles de grau superior s'obrirà el 25 de maig i s'allargarà fins al 4 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.