Ràdio Sant Cugat posa en marxa el primer portal wap de Sant Cugat


  • Comparteix:

Així és com es veu la wap de RSC des d'un telèfon mòbil

Així és com es veu la wap de RSC des d'un telèfon mòbil

Ràdio Sant Cugat estrena avui el seu servei WAP, convertint-se en la primera font d'informació de la ciutat a través de telèfon mòbil. Gràcies a aquest servei, els usuaris amb telèfons wap poden consultar, des de qualsevol punt del món, totes les notícies i la resta de serveis que actualment ofereix la web de la ràdio.

A més d'oferir les notícies de la ciutat constantment actualitzades, la plana WAP de la ràdio també compta amb altres serveis específics, com telèfons d'interès de la ciutat, les farmàcies de guàrdia o les dades meteorològiques. Per estrenar aquest servei, també s'ha incorporat tota la programació de la festa major perquè, en qualsevol moment, els santcugatencs puguin conèixer la resta d'activitats que es fan a la ciutat.

Segons Esteve Sala, creador d'aquest nou servei, la nova wap posa novament Ràdio Sant Cugat al capdavant de la informació local i de la informació per donar un millor servei als ciutadans:

Esteve Sala

Aquest és el primer pas de la ràdio cap a Internet Mòbil, que ens permet accedir a tota la informació de la xarxa des de qualsevol lloc


Ramon Luque, responsable de la web, afirma que amb la wap s'obre un nova via de comunicació:

Ramon Luque

El servei wap és un pas endavant cap a la innovació tecnològica que ha caracteritzat l'emissora


Per accedir a la primera wap de la ciutat només cal teclejar l'adreça wap.radiosantcugat.com des de qualsevol telèfon mòbil habilitat per navegar per Internet. Els continguts s'actualitzen amb la mateixa freqüència que la plana web de la ràdio, que actualment és el servidor més consultat de la nostra ciutat, amb més de 5.300 visites i 150.000 accessos mensuals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.