L'Ajuntament només autoritza quatre fogueres per la revetlla de Sant Joan


  • Comparteix:

L'Ajuntament només ha autoritzat quatre fogueres per aquesta nit de revetlla, i ha anunciat que no es permetrà que s'encenguin més focs que els sol·licitats. D'altra banda, pel que fa a les casetes per la venda de petards, s'han autoritzat 5 punts de venda a diferents punts de la ciutat.

Com cada any, els petards i els coets seran els protagonistes d'aquesta nit, la més curta de l'any. L'Ajuntament només ha autoritzat cinc parades de productes pirotècnics, a les casetes instal·lades a Coll Favà, al Parc Central, al Centre Cultural de Mira- sol, a la carretera de Rubí i al parc de l'Arboretum.

D'altra banda, a diferents punts de la ciutat s'han organitzat revetlles populars de Sant Joan. A partir de dos quarts de nou començarà l'animació al casal cultural de Mira-sol. Mitja hora més tard ho faran a La Floresta, concretament al local de la UREF, i també a la Plaça del Coll. Finalment, a mitjanit començarà una altra revetlla al Pla d'en Vinyet.

Pel que fa als transports públics, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya donarà servei durant tota la nit. Per Sant Cugat passarà un comboi cada 25 minuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.