Els castells de set, repte dels Castellers per la festivitat de Sant Ponç aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Fer castells de la gamma de set és l'objectiu que es marquen els Castellers de la ciutat per la diada de Sant Ponç, que se celebra aquest cap de setmana dins la Quinzena Verda. Els camises verdes han preparat per dissabte una cercavila de castells amb la col·laboració d'altres entitats santcugatenques i una botifarrada popular. Diumenge serà el dia de portar a plaça el 4 de 7 amb agulla, el 3 de 7 aixecat per sota i també un 5 de 7.

Ho ha explicat a Cugat.cat l'organitzadora de la Quinzena Verda, Aina Serra.

Aina Serra

El 3 de 7 aixecat per sota durant un temps ha estat el nostre castell emblema i el volem recuperar. L'acompanyarem del 5 de 7 i el 4 de 7 amb agulla. Aquests són els reptes tècnics.











La diada de Sant Ponç començarà dissabte a les cinc de la tarda amb la cercavila dels Castellers i les actuacions de Kata Kitinga, Diables, Bastoners i Caparrots, que sortiran des de la seu dels camises verdes, al carrer Santa Maria. A les set, els Castellers arribaran a la plaça d'Octavià per a l'actuació de vigílies, acompanyats per la Jove de Sitges i els Castellers d'Esplugues. Dues hores més tard, tindrà lloc al mateix emplaçament la botifarrada popular, i a dos quarts de deu de la nit els Jardins del Monestir acolliran el concert de Pachamama, Berrea.

Diumenge, l'actuació de Sant Ponç començarà al punt del migdia a plaça d'Octavià amb els Castellers de Barcelona i els Sagals d'Osona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.