Es presenten 790 sol·licituds pels nous habitatges de Promusa


  • Comparteix:

La nova promoció de 86 habitatges públics en règim de compra que construeix Promusa al centre de la ciutat i a Mira-sol ha rebut 790 sol·licituds en poc més d'un mes. D'altra banda, la primera promoció de pisos de lloguer per a joves ha rebut, fins avui, 379 inscripcions, tot i que encara es poden formalitzar fins a finals d'any.

Els nous habitatges, amb una superfície que oscil·la entre els 70 i els 90 metres quadrats,
es construiran al centre de Mira-sol, al carrer Estapé i a Francesc Macià, al costat del Centro Popular Andaluz. Es tracta de la tercera promoció de PROMUSA d'aquest any, després dels pisos que s'estan construint al carrer Josefina Mascareñas, darrere el Monestir i a Can Cabassa.

Aquesta nova promoció demostra, segons l'alcalde Lluís Recoder, la voluntat de l'Ajuntament de resoldre el problema de l'habitatge a Sant Cugat:

Lluís Recoder

Ja vaig anunciar que ara posàvem una velocitat de creuer molt elevada perquè tornàvem a tenir terrenys per posar en el mercat en els propers anys 950 habitatges i anem en la bona línia.


Es calcula que l'any 2005, un 7% de la població de Sant Cugat viurà en un habitatge públic municipal.


Una de les principals novetats d'aquesta nova promoció és que els adjudicataris hauran d'acreditar un mínim de 10 anys d'empadronament i no 5 com fins ara. Els pisos tindran un preu d'entre 125.000 i 162.000 euros, entre un 45 i un 60 per cent menys que el preu mitjà de mercat de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.