Els veïns de Can Magí denuncien manca d'atenció per part de l'Ajuntament


  • Comparteix:

L'AAVV de Can Magí tallarà dimecres el trànsit de la rotonda de l'avinguda Roquetes com a protesta per la poca atenció que, diuen, dedica l'Ajuntament als problemes del barri. Un dels temes més reivindicats pels veïns és el cobriment de la futura línia de passatgers de Renfe al seu pas per Can Magí, tot i que no és competència de l'Ajuntament.

Després de temps esperant que el consistori solucioni les mancances del barri, els veïns de Can Magí han decidit realitzar una asseguda a la rotonda de l'avinguda de Roquetes per fer un crit d'atenció.

Davant l'entrada en funcionament, al setembre, de la línia de passatgers de Renfe, els veïns consideren que s'ha de posar remei a la poca distància que hi ha entre els habitatges i la via del tren. Escoltem el vicepresident de l'entitat veïnal, Raül Ferrer:

Raül Ferrer

La línia de tren està a menys de sis metres dels habitatges


L'altra reivindicació dels veïns és la instal·lació de passos elevats a la Ronda Nord per facilitar als alumnes l'accés a la futura vuitena escola, i així evitar que creuin el pas de vianants de la ronda. Segons Ferrer, aquest pas és molt perillós la qual cosa ha motivat l'angoixa dels pares:

Raül Ferrer

Ens arriben moltes preocupacions per part dels veïns


La plantada de l'AAVV de Can Magí es farà a 2/4 de 8 a la rotonda de l'avinguda de Roquetes, just davant del restaurant Rovira.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.