Els veïns de Coll Favà se sumen a les protestes del barri de Can Magí


  • Comparteix:

L'associació de veïns de Coll Favà se suma a la manifestació que ha convocat l'associació de veïns de Can Magí, en considerar que comparteixen els mateixos problemes. A més, l'entitat reivindicarà de nou la retirada de la fira de Coll Favà, així com l'aplicació de mesures que disminueixin la velocitat dels cotxes al carrer Salvador Espriu.

La bona sintonia entre les dues entitats veïnals ha motivat que la de dimecres sigui una manifestació conjunta, en què es posaran sobre la taula les demandes d'aquests barris.
En el cas de Coll Favà, es denunciarà, novament, la instal·lació de la fira de Festa Major a la zona, la qual cosa va portar a l'associació a demanar la dimissió de Joan Recasens .

A més, l'associació demanarà de forma urgent la col·locació de resalts que disminueixin la velocitat dels vehicles al carrer Salvador Espriu, entre el CAP i el passeig Francesc Macià. El president veïnal, José Antonio Jorques, ha recordat que fa unes setmanes es va viure un tràgic accident:

José Antonio Jorques

És lamentable que s'hagi de produïr la desgràcia per buscar-ne solucions


Els veïns de Coll Favà es concentraran a la cruïlla del passeig Francesc Macià i el carrer Salvador Espriu i faran una marxa cap a la rotonda del pirulí, on es trobaran amb els veïns de l'associació de veïns de Can Magí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.