Exposició de cotxes d'època als jardins de la Casa de Cultura


  • Comparteix:

Els jardins de la Casa de Cultura han retrocedit en el temps amb la concentració de cotxes d’època que el Sant Cugat Centre Comercial ha organitzat aquest dissabte, com a cloenda de la campanya que ret homenatge als automòbils d’època. Un grup de curiosos i experts ha examinat de prop aquestes relíquies del motor. Els vehicles han iniciat després un recorregut per la ciutat que ha finalitzat al Centre Comercial, on es fa una exposició de 21 cotxes que es podrà visitar fins dissabte vinent.

Un Cadillac de l'any 1922 o un Bugatti del 37 són algunes de les peces que es poden trobar a l'exposició de 21 cotxes que es fa a la primera planta del Sant Cugat Centre Comercial. La campanya ha estat coordinada pel centre amb la col·laboració de l'Antic Car Club de Catalunya. La gerent del centre, Rosa Marcet, explica com la iniciativa ha permès acostar aquests vehicles a tothom:

Rosa Marcet

Als col·leccionistes els hi agrada mostrar aquestes joies al públic


L'exposició compta amb un minicircuït dirigit als infants que poden fer les seves primeres pràctiques d'automoció. Dins la mostra, es pot trobar de tot. Rosa Marcet:

Rosa Marcet

Són cotxes fabricats entre el 1920 i els anys 50 dels segle XX


Alguns dels propietaris han explicat quines són les seves impressions i han fet comparacions amb els cotxes que es fan avui en dia:

Propietaris

Quan vaig comprar el cotxe no era més que ferros...


L'exposició es podrà veure a la primera planta del Centre Comercial fins dissabte vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.