Passat, present i futur de l'Escola d'Adults es reuneixen per celebrar 30 anys


  • Comparteix:

Diferents generacions de l'Escola d'Adults s'han retrobat aquest dissabte al Claustre del Monestir per celebrar els 30 anys de vida del centre en una jornada emotiva. L'acte, que ha aplegat centenars de persones, ha homenatjat els alumnes de la primera promoció i ha reconegut la tasca de l'escola a la ciutat. El Cor de Gospel Sant Cugat també s'ha sumat a la festa i ha ofert un repertori de cançons plenes de ritme i sentiment.

L'any 1979 va néixer l'Escola d'Adults amb un esperit reivindicatiu i amb l'objectiu d'oferir les eines necessàries a la ciutadania per accedir a un futur millor. 30 anys després, diverses generacions s'han vestit de festa per celebrar l'aniversari d'una escola que els hi va obrir les portes d'un món laboral sovint complicat. Per alguns, l'escola els hi va facilitar l'alfabetització, per altres, estudis superiors, però per tots va suposar una superació personal i un orgull.

Alguns d'ells han explicat que els hi ha suposat el seu pas per l'escola.

Alumnes

Em sento orgullosa. / No sabia llegir. / Em vaig treure el Graduat Escolar. / Ha suposat la meitat de la meva vida.



El Cor de Gospel Sant Cugat no ha volgut perdre's la festa i ha compartit aquesta jornada amb tots els exalumnes amb un repertori de diferents cançons enèrgiques i emotives. L'acte ha comptat amb la presència del director dels Serveis Territorials del Vallès Occidental, Josep Lluís Domeyó, l'alcalde, Lluís Recoder, la regidora d'Educació, Esther Salat, i diferents representats de l'àmbit de l'educació.

La directora de l'Escola d'Adults, Andrea Sánchez, s'ha mostrat satisfeta per tot allò que han aconseguit en aquests 30 anys.

Andrea Sánchez

Han estat 30 anys intensos. Volíem millores en la societat i ho hem aconseguit.





Més de 12.000 alumnes han passat per l'Escola d'Adults des de la seva fundació el 1979.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.