Els Castellers repeteixen fortuna amb la gamma de 7 per Sant Ponç


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat consoliden la gamma de 7, en una actuació que en anys anteriors havia obert la porta al 4 de 8. Les exhibicions de Sant Ponç i el suport de milers de santcugatencs que han seguit les celebracions han permès assolir el 5 de 7, el 4 de 7 amb agulla i el 3 de 7 per sota. Les entitats de cultura popular de la ciutat i molts santcugatencs s'han bolcat amb la festivitat, que ha comptat amb activitats paral·leles afavorint la conquesta de la fita que s'havien marcat els camises verdes. La colla fa una crida per repetir l'èxit de cara a Festa Major, on el repte serà la torre de 7.

La fira d'alimentació, la música, els balls i la cercavila de Kata Kitinga, Bastoners de La Unió, Caparrots i Diables han animat la festa de la colla castellera. Tot plegat, per crear un bon ambient que ha servit als camises verdes per enfrontar-se als castells de 7. El cap de colla, Èric Bellmunt, ha assegurat que la implicació dels santcugatencs ha estat clau per assolir aquestes construccions, però que també serà necessària per encarar la torre de 7 i el 4 de 8 de cara a properes cites.

Èric Bellmunt

Els assajos han anat molt bé i hem fet el 5 de 7 que necessita molta pinya. Demanem que la gent s'animi tot i la poca tradició castellera.



La gran afluència de gent consolida Sant Ponç com una de les cites clau dels Castellers, que posa fi a la quinzena verda. Molts santcugatencs han compartit amb els camises verdes aquesta festivitat que durant dos dies ha aplegat entitats de la ciutat, artesans i activitats que han omplert l'entorn del Monestir. Així ho han valorat alguns dels assistents.

Assistents

És meravellosa i molt familiar. / M'agrada molt, és molt maca. / Hem estat tot el dia veient la festa. / És molt divertida.






Els Castellers de Sant Cugat encaren ara la propera cita important, que serà per Festa Major. La torre de 7 serà el seu objectiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.