Un viatge cultural al Senegal és la proposta de l'associació Karamalà per a aquest estiu


  • Comparteix:

La dansa i la percussió són les activitats clau de l'stage d'enguany

La dansa i la percussió són les activitats clau de l'stage d'enguany

L'associació cultural Karamalà organitza un stage de dansa i percussió al Senegal per a aquest estiu. La proposta, adreçada a tots els públics, és un viatge cultural a la regió de La Casamance on els participants coneixeran la cultura senegalesa i compartiran experiències amb els habitants de la zona. L'stage, que tindrà lloc del 31 de juliol a l'11 d'agost, recorrerà la zona costanera del país que fa frontera amb Gàmbia.

Amb la percussió i la dansa com a punt de contacte, els participants compartiran experiències amb els habitants de la zona de La Casamance, al nord del Senegal. Diversos artistes senegalesos faran classes als participants, que mostraran el què han après en una mostra al final de l'estada. A més, Karamalà també ha organitzat excursions a pobles com Abene i Kabrousse.

La responsable de l'stage, Núria Muñoz, explica en què consisteix l'estada.

Núria Muñoz

És una estada a La Casamance. L'objectiu és que hi hagi una integració amb la gent del Senegal mitjançant la dança i la percussió.



L'associació Karamalà, ubicada a La Floresta, organitza des de fa deu anys viatges a diferents zones del Senegal per conèixer-ne la cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.