Reducció del consum energètic i de l'aigua a les llars, principal objectiu dels tallers 'Llars Verdes'


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa

Cartell de la iniciativa

El cicle de tallers 'Llars Verdes', promogut per l'Ajuntament i dut a terme per l'associació Barnamil, pretén ajudar a reduir el consum d'energia i aigua a Sant Cugat. En les sessions formatives, els assistents aprendran tècniques de consum sostenible d'electricitat i d'aigua a les seves llars, a més de promoure els mitjans de transport públics, entre d'altres propostes ecològiques. Les dues properes cites seran el darrer dissabte de maig i el segon dissabte de juny a l'Ateneu.

La responsable de l'Oficina Sant Cugat Sostenible, Maura Aragall, explica la instauració de la iniciativa a la nostra ciutat.

Maura Aragall

Ens semblava interessant que els ciutadans aprenguin tècniques i hàbits de reducció de consum energètic a les seves llars.




El primer taller, que s'ha celebrat aquest mes, ha servit d'introducció a les fonts d'energia, incidint en la tèrmica, present a la calefacció i les cuines. La segona sessió es dedicarà a l'energia elèctrica i a la mostra de tècniques de reducció de consum de llum. La mobilitat sostenible serà l'eix principal de l'últim taller del cicle.

Les sessions tindran lloc l'últim dissabte de maig i el segon dissabte de juny a l'Ateneu entre les onze del matí i la una de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.