Can Sant Joan té des d'aquest dijous un bus llançadora entre l'estació de FGC i el Vallsolana Garden Business Park


  • Comparteix:

La zona d'oficines de Vallsolana Garden Business Park / font: Google Maps

La zona d'oficines de Vallsolana Garden Business Park / font: Google Maps

L'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Sant Joan compta des d'aquest dijous amb un servei de bus llançadora que connecta la parada amb el sector industrial de Vallsolana Garden Business Park. El servei també s'atura al col·legi Pureza de María. Aquesta línia ofereix 59 freqüències d'anada i 59 de tornada, amb horaris ajustats i en coordinació amb els dels trens. D'aquesta manera, els viatgers tindran un bus llançadora cada 20 minuts, entre tres quarts de set del matí i dos quarts de deu de la nit.

Aquesta nova línia uneix l'estació de FGC del polígon de Can Sant Joan i la nova zona d'oficines en quatre minuts i permetrà millorar l'accessibilitat dels treballadors d'aquesta àrea de serveis i promoure l'ús del transport públic en els desplaçaments a la feina.

L'actuació forma part de les mesures previstes al Pla de Transports de Viatgers de Catalunya 2008-2012 aprovat per la Generalitat, que aposta per potenciar l'ús del transport públic per als desplaçaments a la feina, amb especial incidència als polígons industrials i altres punts estratègics que concentren un volum molt important de mobilitat.

La gestió d'aquesta línia anirà a càrrec de l'empresa Marfina Bus, SA, del Grup Moventis i el finançament a càrrec de FGC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.