Tot a punt per a la Festa de la Cooperació


Temes relacionats

L'Ajuntament mantindrà l'1% que destina a cooperació, tot i les retallades (21/mai/10)


  • Comparteix:

Pellicer, al centre, durant la presentació de la festa

Pellicer, al centre, durant la presentació de la festa

Explicar als santcugatencs què fan l'Ajuntament i les entitats de la ciutat en tasques de cooperació és la finalitat de la Festa de la Cooperació, que se celebrarà a la plaça d'Octavià diumenge de la setmana vinent. Sota el lema 'M'implico', s'han organitzat mostres de projectes, jocs, tallers, recitals musicals i un concert, entre d'altres.

Un dels objectius de la jornada és establir xarxes i sinergies entre les entitats, per aconseguir més diàleg i col·laboració. Durant el dia es distribuirà la nova guia d'entitats, que s'ha actualitzat perquè els santcugatencs coneguin les associacions que desenvolupen projectes de cooperació que hi ha a la ciutat i, sàpiguen com formar-ne part.

La regidora d'Igualtat, Immigració i Cooperació, Susanna Pellicer, ha explicat que aquest any s'ha canviat una mica la imatge de la festa.

Susanna Pellicer

Hem volgut fer una festa positiva, sortint del pessimisme a què vegades evoquen aquests projectes.



De la seva banda, Neus Bosch, en representació de l'associació Sant Cugat amb el poble Sahrauí, ha destacat la importància de la festa.

Neus Bosch

La festa també és molt important per establir una connexió entre les entitats.



Els actes donaran el tret de sortida a les onze del matí amb la mostra dels projectes de cooperació i sensibilització de les entitats de la Xarxa Solidària del consistori. També serà el torn de les activitats, tallers i els jocs infantils, així com una mostra de dansa boliviana. Un espectacle de música i una mostra de dansa de Bollywood conformaran les activitats del matí, abans del dinar 'd'arreu del món', a les dues del migdia.

A la tarda la plaça d'Octavià acollirà dos tallers, una batucada a càrrec de Karabassà, una actuació dels bastoners i un recital musicat de poesia àrab en català, així com una sessió de contes.

El punt final a la Festa de la Cooperació d'enguany el posarà el concert de la formació Nyali, format per set joves de Zàmbia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.