Els cotxes elèctrics també seran magatzems d'energia


  • Comparteix:

Mercè Griera durant la seva intervenció / Foto: ACN

Mercè Griera durant la seva intervenció / Foto: ACN

En un futur els cotxes elèctrics també seran magatzems energètics, segons la responsable de la unitat de la Comissió Europea dedicada a l'aplicació de les noves tecnologies en el desenvolupament sostenible, la santcugatenca Mercè Griera. L'experta ha fet aquesta reflexió en el marc de la 12a edició del BDigital Global Congress celebrat a Barcelona.

Griera creu que el cotxe elèctric ha de ser molt més que un mitjà de transport per amortitzar l'alt preu d'aquests automòbils.

Així s'ha expressat Mercè Griera durant la seva intervenció en el congrés. Són declararacions recollides per l'Agència Catalana de Notícies (ACN).

Mercè Griera

És important considerar el cotxe elèctric com magatzem d'energia ja que la bateria és molt cara.


D'altra banda, Griera també ha explicat com les noves tecnologies permetran estalviar energia a les llars. Sistemes informàtics permetran detallar al màxim la factura de la llum, aigua i gas per així poder fer un diagnòstic exhaustiu del consum que permeti a les famílies saber de manera exacta per on es pot disminuir aquesta despesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.