L'aturada en les obres del complex esportiu de Mira-sol provocarà que l'equipament no vegi la llum l'any vinent


  • Comparteix:

Projecte del Complex Esportiu de Mira-sol

Projecte del Complex Esportiu de Mira-sol

Les obres de construcció del complex esportiu de Mira-sol estan aturades pels problemes econòmics d'una de les empreses constructores. El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha afirmat a Cugat.cat que l'Ajuntament presentarà una pròrroga de tres mesos en la construcció de l'equipament, que ha de passar per l'aprovació del ple. És probable que les instal·lacions no estiguin enllestides l'any vinent.

Amb la pròrroga s'espera que l'empresa trobi finançament per tirar endavant la construcció del complex esportiu de Mira-sol. Tot i això, el regidor d'Esports ha afirmat que l'Ajuntament s'assegurarà que l'empresa compleixi el contracte. Si finalment aquesta empresa no aconseguís superar la situació econòmica per la que passa, ha admès Amador, s'obriria un nou concurs per continuar amb les obres.

Xavier Amador ha fet una radiografia de la situació del complex. Són declaracions durant la seva entrevista bimensual amb Cugat tv.

Xavier Amador

Si el ple ho aprova, presentarem una pròrroga en la construcció. Les obres no s'acabaran l'any vinent.


El complex esportiu s'ubicarà en una parcel·la de més de 9.000 metres quadrats, situada entre els carrers Pompeu Fabra i Victòria. El recinte, que comptarà amb dues plantes i una planta subterrània, tindrà dues piscines cobertes i una d'exterior. Quatre pistes de pàdel, un solàrium, una zona verda i una de jocs infantils completaran el projecte, que també comptarà amb sala de fitness, de ciclisme indoor i dues sales d'activitats dirigides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.