Una xerrada al Terra Dolça exposa els avantatges de l'agroecologia


  • Comparteix:

La professora de la Universitat de Califòrnia Clara Nicholls

La professora de la Universitat de Califòrnia Clara Nicholls

La professora de la Universitat de Califòrnia Clara Nicholls ha ofert aquest dilluns al vespre la xerrada 'L'agroecologia contra l'agronegoci' a l'espai gastronòmic Terra Dolça. Nicholls ha explicat que l'agroecologia és aquella que no utilitza productes químics i que permet assolir objectius socials. En aquest cas, els agricultors, tant petits com grans productors, poden treballar sota condicions climatològiques extremes com huracans i sequeres.

La professora de la universitat de Califòrnia Clara Nicholls ha afegit que per aplicar una tècnica com la de l'agroecologia cal un canvi polític que permeti i fomenti noves formes de treballar, així com la demanda dels consumidors.

Clara Nicholls

Van pel camí correcte, necessitem polítics, polítiques agrícoles que donin suport a aquesta agricultura. A més, també hi ha d'haver consumidors conscienciats.


La xerrada 'L'agroecologia contra l'agronegoci' ha tingut lloc aquest dilluns al vespre a l'espai gastronòmic i cultural Terra Dolça i ha comptat amb l'assistència d'una trentena de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.