Sant Cugat acull el segon Fòrum de l'Energia Geotèrmica


  • Comparteix:

Les instal·lacions d'EsadeCreapolis han acollit aquest dimarts una jornada sobre l'energia geotèrmica que ha aplegat diversos experts en la matèria. La trobada, que ha inaugurat l'alcalde, Lluís Recoder, ha abordat la legislació, el futur i les vies d'aplicació d'aquesta font d'energia renovable. Els experts han debatut i han presentat la seva visió d'aquest sector creixent.

Durant la inauguració, l'alcalde, Lluís Recoder, ha recordat el compromís de la ciutat amb el medi ambient i les energies renovables.

Lluís Recoder

La ciutat va ser de les primeres en signar el pacte europeu d'alcaldes contra el canvi climàtic.


L'acte també ha comptat amb la presència del director de l'àrea d'energies renovables de l'Institut Català d'Energia (ICAEN), Francesc Vidal, que ha assenyalat que el canvi de model energètic necessita la implicació de tota la societat.

Francesc Vidal

L'administració ha de liderar el canvi de model. Però els agents socials, l'empresa, les universitats i els ciutadans també s'hi han d'implicar.





La trobada ha comptat amb personalitats del món acadèmic, empresarial i també de l'administració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.