Maria Sansa i Pasqual d'Ossó conviden a gaudir de la Festa Major


  • Comparteix:

Sant Cugat es troba immers a hores d'ara en la celebració de la festa major. Els fins ara regidors de l'ajuntament, Maria Sansa i Pasqual d'Ossó han estat els encarregats de donar el tret de sortida a les diferents activitats amb el pregó.

En el seu discurs, centrat en la política local, els dos pregoners han recordat les importants millores que ha experimentat la nostra ciutat des de l'any 79. Ossó i Sansa han defensat la feina dels polítics i han reivindicat la política local com a base de la democràcia. Així mateix, han remarcat la necessitat de construir entre tots una democràcia participativa i dialogant. D'altra banda però, els exregidors també han fet una crida a la festa i la dibuixa. Aquestes eren les paraules de Pasqual d'Ossó:

Pasqual d'Ossó

Han de ser uns dies de llibertat, de deixar de banda els convencionalismes, de gaudir de tots els concursos i espectacles que hi ha a la vostra disposició.


Després del pregó també s'ha donat a conèixer el nom del caparrot de l'any 2003. L'escollit ha estat el propietari del bar Boabab, Halassane N'Diaye.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.