Els veïns del carrer Pere Planas critiquen que l'Ajuntament només compacti el terreny i no opti per pavimentar-lo


  • Comparteix:

L'autobus passa pel carrer Pere Planas a la Floresta / Font: Ramon Obach

L'autobus passa pel carrer Pere Planas a la Floresta / Font: Ramon Obach

Els veïns del carrer Pere Planas a la Floresta tornen a demanar a l'Ajuntament que pavimenti la via. La reclamació arriba després que el consistori hagi compactat el terreny aquesta setmana, una solució que pels veïns 'no serveix de res'. Els residents consideren que el sistema de compactació de la terra quedarà malmès amb la pluja i amb el pas dels camions i autobusos.

Un dels veïns del carrer Pere Planas, Ramon Obach, ha explicat que diumenge passat els veïns es van trobar en una reunió on se'ls va informar que l'àrea de Serveis Urbans treballaria, aquesta setmana, en la compactació del terra. Durant l'inici dels treballs, els veïns van parlar amb els operaris, la policia i un representant del consistori, i els van fer saber que volien que es pavimentés el terreny, ja que Obach, ha dit, 'no serveix de res' compactar el terra. Són declaracions a Cugat.cat.

Ramon Obach

Aguantarà el que aguanti. Han tret els forats però quan plogui no haurà servit de res. És una pena que un carrer principal estigui així.


Obach ha afegit que l'Ajuntament tenia prevista la pavimentació del carrer, però que des de fa dos mesos s'ha fet enrere i ha optat per la compactació, una mesura diu que no ha servit de res les darreres vegades que s'ha aplicat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

El grau de deixadesa i abandó de La Floresta és una vergonya per Sant Cugat. Pere Planes és una avinguda principal, i sembla un camí de carro. De passejar-la, res!, que agafaràs asma de tanta polseguera! Però amés, donéu un cop d'ull a altres vies importantíssimes com el carrer de la Palmera, que arrenca a la sortida de l'autopista (ni més ni menys: un accés principal al barri). Sembla Mombasa!!!! Comes nota que en Recoder no s'hi deixa els pneumàtics cada cop que ha d'agafar els túnels!!!!!

Irene García. Enviat el 27/mai/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.