El Terra Dolça celebra el 5è aniversari amb activitats per tots els gustos

Entrada de l'espai Terra Dolça

Societat

Publicat el 29/mai/10 per Adrià Claramunt

L'espai gastronòmic i cultural Terra Dolça celebra aquest dissabte la gran festa del 5è aniversari de la seva creació amb activitats per a petits i grans que inclouen actuacions dels bastoners, titelles, teatre, un sopar i una actuació de rumba catalana. Els responsables del Terra Dolça han valorat positivament la trajectòria de l'espai aquest quinquenni i afirmen que per un part de la població ja són 'un referent'.

Les propostes començaran a les cinc de la tarda i es focalitzaran a la plaça de Sant Pere. El responsable del Terra Dolça, Guim Pros, ha explicat a Cuga.cat amb quines activitats s'obrirà i es tancarà aquesta jornada festiva.

Guim Pros

Hi ha activitats des de les cinc de la tarda amb els bastoners i a les deu de la nit tenim el fi de festa amb actuació en directe i un sopar a la plaça.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Entre aquest actes hi haurà dues propostes més. A partir de dos quarts de set, els titelles per la canalla amb 'El lladre de guants blancs'. Una hora més tard, arribarà el teatre de In-fusió Teatre que teatralitzarà la poesia 'Un gran bosc de paraules' de Miquel Martí i Pol.

Pros també ha fet una valoració d'aquest cinc anys de presència a l'àmbit cultural i gastronòmic de la ciutat.

Guim Pros

Estem molt contents de com ens va i creiem que després de cinc anys podem començar a dir que per una part de la població som un referent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Pros també ha destacat que de cara als propers anys tenen la intenció d'incorporar productes ecològics a la carta del Terra Dolça.