Les publicacions on-line, principal repte de futur de la premsa catalana gratuïta


  • Comparteix:

La digitalització dels mitjans de comunicació gratuïts és el repte principal que afronta l'Associació Catalana de la Premsa Gratuïta (ACPG). A més, l'entitat vol consolidar la seva tasca i donar serveis a altres mitjans. Així ho ha dit el president de l'ACPG, Alfons Udina, durant l'assemblea que ha celebrat a la nostra ciutat amb motiu dels 25 anys del setmanari 'Tot Sant Cugat'. La trobada, que ha tingut lloc al Claustre, ha servit per exposar els objectius que han d'assolir els mitjans gratuïts, així com per reconèixer la tasca d'aquells mitjans que ja fa més de cinc, 10 i 15 anys que formen part de l'associació, que ja compta amb més de 200 adscrits.

L'Associació Catalana de la Premsa Gratuïta s'ha reunit aquest divendres al migdia a Sant Cugat per celebrar la seva assemblea anual, que enguany ha escollit la nostra ciutat en motiu de la celebració del quart de segle de la publicació 'Tot Sant Cugat'.

El president de l'ACPG, Alfons Udina, ha explicat quins són els reptes que se li plantegen actualment a l'associació i que passen per la digitalització.

Alfons Udina

La societat ha experimentat canvis i en certa manera la premsa digital és per naturalesa gratuïta. De forma automàtica han vingut a nosaltres.




El president d'honor de l'associació i fundador del 'Tot Sant Cugat', Ramon Grau, ha valorat la tasca de la premsa gratuïta.

Ramon Grau

Els mitjans de comunicació en general hem de mantenir la qualitat, en els continguts, formats i distribució. Apostar per les noves tecnologies.




Finalment, l'alcalde, Lluís Recoder, s'ha felicitat perquè l'entitat hagi escollit la nostra ciutat per celebrar la trobada.

Lluís Recoder

Fa cinc anys que també van venir a la ciutat, eren 40 i ara són més de 200. Això demostra la vitatlitat de l'associació. La premsa local és molt important.





L'assemblea ha començat amb una trobada al Teatre-Auditori, on s'han posat en comú els reptes de l'associació. Després, el Claustre del Monestir ha acollit un dinar, que ha acabat amb l'entrega de diplomes a aquells mitjans que porten cinc, 10 o 15 anys adscrits a l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.