Obertes les inscripcions per als cursos i tallers d'estiu als districtes


  • Comparteix:

Cartell dels cursos de l'estiu del 2010

Cartell dels cursos de l'estiu del 2010

Els districtes obren el període d'inscripcions per als cursos i tallers d'estiu. Des d'avui fins al 15 de juny es poden formalitzar les inscripcions per a la quinzena de cursos i tallers que s'impartiran als districtes durant el mes que ve. Entre les propostes organitzades, destaquen els cursos de diferents estils de ball, com el Bollywood i l''Street Dance', els esports i els tallers de música.

El Casal Cultural de Mira-sol ofereix tallers de pilates, ioga, iniciació al quiromassatge, cursos de guitarra i de balls indis a l'estil Bollywood.

El Centre Cívic el Molí de les Planes imparteix cursos de ioga, teatre fòrum, cuina macrobiòtica d'estiu, un taller de manteniment d'un hort de tardor i un curs de maquillatge d'estiu.

L'oferta es completa al Centre Cívic de la Floresta amb classes de Bollywood, ball flamenc i 'Street Dance', pilates, taekwondo i cursos d'instruments, com la guitarra, el saxo i la flauta.

Les inscripcions es poden fer des d'avui als casals dels districtes de les cinc de la tarda a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.