El Mercat de Pagès creix en productors i periodicitat en un any, però busca fidelitzar el públic


  • Comparteix:

El Mercat Agroecològic de Sant Cugat busca fidelitzar el seu públic, després de superar el seu primer any de vida. Durant aquests 12 mesos, els organitzadors han aconseguit incrementar el nombre de productors, el públic i la periodicitat del mercat, que ara s'ubica cada 15 dies a la plaça de Pep Ventura. Tot i la crisi econòmica, productors i organitzadors coincideixen en destacar que el valor afegit dels seus productes convenç a qui els proven. L'èxit recau en negocis familiars i joves emprenedors que aposten per productes 100% naturals i artesans.

El Mercat Agroecològic va arrencar ara fa un any amb vuit productors i una freqüència mensual. Un any després, la trobada ha aconseguit incrementar en tots els sentits.

La cap de centre de l'Ateneu i coordinadora del mercat, Natàlia Led, explica els reptes aconseguits fins ara.

Natàlia Led

Des del gener ho fem un parell de cops al mes. Tenim vuit productors i ara són 13. També hem incrementat les activitats.




Després de l'estiu, el Mercat Agroecològic buscarà noves fórmules per fidelitzar el públic, que fins ara han consistit en incrementar la difusió i les activitats paral·leles. De fet, els productors asseguren que els tipus de producte que comercialitzen respon bé a la crisi econòmica pel seu valor afegit.

El Mercat Agroecològic de Sant Cugat destaca per la presència de negocis familiars i joves emprenedors que s'han sumat al sector dels productes naturals, tot i la crisi econòmica. Alguns dels paradistes expliquen la seva experiència.

Productors

Aquestes coses aguanten per la constància. / Abans era cuiner i veia que l'alimentació és la millor medicina. / Volia ser pagès i vaig començar de zero.





Els productors i cooperatives s'han aplegat de nou aquest dissabte a la plaça de Pep Ventura per oferir productes ecològics i artesans de proximitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.