Desmantellen un grup organitzat de venda de cocaïna al Vallès Occidental


  • Comparteix:

Part del material decomissat pels agents

Part del material decomissat pels agents

La Policia Estatal ha desarticulat un grup organitzat de distribució i venda de cocaïna al Vallès Occidental. Les 15 persones detingudes operaven des d'un pis de Barberà del Vallès, des d'on s'estenia una àmplia xarxa de venedors que actuaven a Cerdanyola, Terrassa i altres poblacions properes, segons ha informat el cos de seguretat.

Les 15 detencions són fruit d'una operació policial que es va iniciar el setembre passat. El grup desmantellat, que estava organitzat de manera piramidal, es dedicava a la venta de substàncies estupefaents, sobretot cocaïna. El 'modus operandi' consistia en un responsable, de nacionalitat colombiana, encarregat adquirir les drogues i subministrar-les a venedors que actuaven a la comarca.

Els agents han efectuat cinc registres a dominicilis de Terrassa, Cerdanyola, Barberà, Barcelona i Mollet, on s'han intervingut dos quilos i mig de cocaïna, cinc i mig de haixix, 200 grams de marihuana, deu plantes, 5.500 euros en efectiu i instruments pel tractament de la droga.

Emmarcat en la mateixa operació, l'abril passat es va detenir a la Jonquera una dona colombiana resident a Itàlia que portava ocult al cos 50 grams de cocaïna per vendre-la a Itàlia, on el preu de la droga és més alt.

La Policia Estatal també ha detingut cinc persones més que integraven un altre grup organitzat que actuava al Maresme. En aquest cop de la Policia Estatal s'han intervingut 250 grams de cocaïna, 100 de haixix, 20 de marihuana i 18.000 euros en efectiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.