Els escoltes de la Floresta celebren els seus 25 anys amb el suport de l'escoltisme local


  • Comparteix:

'La Floresta Tremola' diferents grups d'escoltes de la ciutat

'La Floresta Tremola' diferents grups d'escoltes de la ciutat

L'agrupament escolta la Floresta celebra el seu quart de segle aplegant bona part de l'escoltisme local al districte. Tallers infantils i actuacions de grups musicals i entitats de la ciutat han centrat la commemoració, que ha comptat aquest dissabte amb la presència dels fundadors del cau florestà.

El cau de la Floresta ha vist incrementada enguany la seva activitat, tot i la conjuntura econòmica actual. Un dels fundadors de l'agrupament escolta la Floresta, Jaume Serra, ha explicat la raó d'aquest fet.

Jaume Serra

Ara és difícil marxar de vacances o sortir amb els nens, per això el cau és una bona alternativa perquè els nens tinguin una activitat estival.










La celebració dels 25 anys de l'agrupament escolta la Floresta ha acollit, entre d'altres participants, els seus primers membres i els escoltes de Sant Cugat. La jornada ha vingut marcada per les activitats per als més petits, a més de les actuacions nocturnes dels grups locals Karabassà, La Papada del Rocío, Blowfish i Citxileo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.