Els actes de la Festa Major de la Floresta es concentraran en un sol cap de setmana


  • Comparteix:

La comissió de festes de la Floresta

La comissió de festes de la Floresta

El penúltim cap de setmana de juliol concentrarà la Festa Major de la Floresta, a diferència d'anys anteriors, quan la celebració estava repartida en més dies. La comissió de festes del districte ha decidit celebrar totes les activitats en quatre dies consecutius per fomentar la participació dels veïns. Entre les activitats programades, hi ha la tradicional lectura del pregó, la Nit a la Fresca, la Nit Jove, representacions teatrals, la cursa popular i el dinar de paelles, a més de noves propostes, com una discoteca mòbil. La presentació del programa de Festa Major, que ha tingut lloc aquest dilluns al vespre, també ha servit per donar a conèixer els membres de la nova comissió de festes.

El dijous 22 de juliol a les vuit del vespre el Casino de la Floresta acollirà la lectura del pregó de la Festa Major del districte, que donarà el tret de sortida a la festa grossa. Enguany, els prop de 30 actes que conformen el programa de la festa es concentraran en quatre dies.

El membre de la comissió de festes de la Floresta Albert Cuéllar ha explicat que aquest canvi busca fomentar la participació dels florestants.

Albert Cuéllar

Un dels principals canvis que hem decidit per aquesta Festa Major és concentrar tots els actes en un sol cap de setmana.


La festa comptarà amb dinars i sopars, música, teatre, activitats esportives, jocs per a nens i una discoteca per als més joves, entre d'altres propostes. Una de les activitats amb més participació és la cursa popular, que enguany vol arribar als 450 participants.

D'altra banda, també s'ha presentat la nova comissió de festes de la Floresta que s'ha renovat pràcticament sencera. La presidenta de la comissió, Maribel Martínez, ha explicat que esperen poder organitzar més actes al llarg de l'any.

Maribel Martinez

L'objectiu de la nova comissió és fer més coses durant l'any. M'agradaria que la gent jove s'hi impliqués. Col·laborar el dia Sant Jordi i el dia de la Dona Treballadora.





La Festa Major de la Floresta ha organitzat un any més el concurs de cartells, que enguany també comptarà amb un concurs per als més menuts pel disseny d'un cartell que anunciarà les activitats infantils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.