Tornen a Sant Cugat la Trobada Gegantera i les degustacions


  • Comparteix:

Aquesta tarda, retorna a la nostra ciutat una de les activitats més tradicionals de la festa major: la trobada gegantera, que sortirà del Parc Central a partir de les 6 de la tarda. En aquest punt es donaran cita les colles de Martorelles, Corbera, Dosrius, Valldoreix i Matadepera entre d'altres.

La tarda però haurà començat el seu recorregut amb la quinzena fumada lenta de pipa. Enguany, aquesta trobada tindrà lloc al celler cooperatiu des de les 5 de la tarda.

I cap a les 7, preneu bona nota, quarta edició del tast de vins i d'embotits al claustre del monestir. Tots els qui adquireixin la seva entrada al punt d'informació de la Plaça Octavià per 10 euros, podran degustar vins de la mediterrània i els millors embotits que han estat donats per l'ocasió. La sessió estarà amenitzada per la formació de jazz Diminuta Swing Orquestra.

Tots aquells que els agradi menjar botifarra, no es poden perdre el tast que hi haurà a les 8 de la tarda a la plaça Pep Ventura. Ja podeu adquirir les vostres entrades al punt d'informació de la plaça Octavià per 3 euros. El tast estarà amenitzat per la Mississipi Blues Band.

Els castellers començaran la seva actuació de festa major amb els castells de vigílies. Acompanyats pels castellers d'Esplugues, les diferents figures tindran lloc a plaça Augusta des de les 8 de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.