Luís Eduardo Aute actua aquesta nit a la plaça Octavià


  • Comparteix:

El polifacètic cantautor Luís Eduardo Aute, serà l'actuació estelar d'aquesta nit. L'artista presentarà els temes del seu darrer treball 'Alas y Balas' a la plaça Octavià. Les seves cançons parlen dels grans temes com l'amor, l'erotisme, el dubte, la vida i la mort i tenen una vigència al marge del temps. El concert començarà a 2/4 d'onze de la nit.

Aquesta nit, les actuacions a la caseta del Centro Popular Andaluz s'iniciaran a 2/4 de 9 del vespre. Entre d'altres, pujaran a l'escenari la Irmandade Galega de Rubí, el Cos de Ball del CPA, el Centro Cultural Andaluz García Lorca d'El Vendrell o la Casa de Andalucía de La Llagosta. A més, el CPA comptarà un any més amb l'actuació del transformista Angy.

La plaça de Pere San serà aquesta nit l'escenari de la sisena Velhada Occitana. Podrem tastar productes occitants, pa amb tomàquet i vi. La sessió estarà amenitzada amb el concert i ball del grup d'arrel tradicional Trencavel.

Passada la mitjanit, l'esbart de Sant Cugat presentarà els espectacles 'Visites al mar' i 'D'aire va' a la plaça de l'Om. Amb 'Vistes al mar' ens endinsarem en uns passatges poètics i vivencials, sentiments i actituds que els membres de l'esbart han recollit especialment per crear un món de sensacions. D'altra banda, 'D'aire va' és un recull de danses que encara es ballen amb el desig d'aplegar diferents perfils d'aire.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.