Veïns de Volpelleres comencen a organitzar-se per aconseguir millores en la seguretat i els serveis


  • Comparteix:

L'estació de Volpelleres és un dels primers equipaments inaugurats al barri

L'estació de Volpelleres és un dels primers equipaments inaugurats al barri

Veïns de Volpelleres tenen previst crear una associació de residents al barri per defensar els seus interessos. De moment, el grup de veïns reclama millores en la seguretat del barri i en els serveis. Tot i així, l'associació veïnal naixerà properament amb la intenció de demostrar que 'no és un barri fantasma' i encoratjada per millores com la nova estació de Volpelleres.

A l'espera de constituir-se oficialment, el grup de veïns ja ha encetat les converses amb l'Ajuntament per millorar alguns aspectes del barri.

Una de les promotores de la futura associació, Marta Sibina, explica quines són les seves principals reclamacions. Són declaracions a Cugat.cat.

Marta Sibina

Hi ha projectats equipaments que per la crisi estan aturats. Ens preocupa la seguretat i els serveis, tot i que sembla que està ben encaminat.


Per a la futura associació, la nova línia 9 d'autobús i l'estació de Volpelleres representen un nou impuls per al barri. Tot i així, es mostren preocupats pel retard que pot suposar la crisi econòmica en alguns equipaments pel barri.

La zona de Volpelleres ja compta amb un 40% d'ocupació i està previst que arribi als 10.000 veïns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.