Els Castellers donaran a conèixer avui el nou sobrenom de l'entitat


Temes relacionats

Els Castellers canvien la seva imatge i busquen sobrenom (24/mai/10)

Els Castellers repeteixen fortuna amb la gamma de 7 per Sant Ponç (17/mai/10)


  • Comparteix:

Última assemblea dels Castellers de Sant Cugat, quan van començar el procés de canvi d'imatge

Última assemblea dels Castellers de Sant Cugat, quan van començar el procés de canvi d'imatge

Els Castellers de Sant Cugat presentaran avui el nou sobrenom de la colla. L'acte s'emmarca en el procés de canvi d'imatge que estan experimentant els camises verdes i que volen reflectir amb un nou logotip. El Club Muntanyec (CMSC) acollirà la presentació a partir de dos quarts deu de la nit.

Els Castellers de Sant Cugat van començar al maig el procés participatiu d'elecció del sobrenom, amb la presentació de propostes per part dels socis de l'entitat. Durant una setmana, els camises verdes han fet les votacions entre els 10 noms més proposats, entre els quals destaquen Senglars, Gats, Nanos i Xandris, entre d'altres, i aquest dimarts faran l'elecció definitiva.

La cap de comunicació dels Castellers, Aina Serra, ha explicat a Cugat.cat els reptes participatius que han plantejat.

Aina Serra

Perquè el poble es cregui el projecte primer se l'ha de creure la colla. La campanya externa serà un canvi de la imatge gràfica, però el repte està en aplegar 100 persones noves.


Els Castellers volen donar, en definitiva, un nou impuls a l'associació. En aquest sentit treballen ara en un pla estratègic que contempla canvis comunicatius en els àmbits intern i extern, que es duran a terme a través de la creació de cinc comissions destinades a enfortir l'acollida de nous membres, la participació en els assajos, la comunicació en el web i les dades oficials de la colla, les relacions institucionals i el patrocini.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.