Els serveis mínims a Cugat.cat mantenen actiu el 50% del servei de notícies


Temes relacionats

Més de 3.000 professionals públics de la ciutat estan cridats avui a la vaga ( 8/jun/10)


  • Comparteix:

Cugat.cat seguirà de prop la vaga a Sant Cugat

Cugat.cat seguirà de prop la vaga a Sant Cugat

L'Organisme Autònom Municipal de Comunicació i Informació Ciutadana (OAMCIC) ha decretat uns serveis mínims a Cugat.cat que mantenen actiu el 50% del servei de notícies. D'aquesta manera, Cugat ràdio (91.5 FM), Cugat diari i Cugat tv garanteixen una cobertura adequada de la jornada reivindicativa a Sant Cugat. El seguiment de la vaga a Cugat.cat és del 30% de la plantilla.

L'OAMCIC ha establert aquests serveis mínims per 'compatibilitzar el legítim dret de vaga amb el manteniment dels serveis essencials per garantir els drets constitucionals, entre ells, el dret a la informació'. En concret, es mantè actiu el 50% del servei de notícies, tant a través de les emissions de Cugat ràdio (91.5 FM), com del portal Cugat diari, el mateix que ha decretat la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), l'organisme de la Generalitat que gestiona Televisió de Catalunya (TVC) i Catalunya Ràdio.

El coordinador de l'OAMCIC, Xavier Fornells, explica els serveis mínims decretats.

Xavier Fornells

Han de quedar garantits els drets a la informació i a la vaga, seguint el criteri de la Generalitat que marca com a mínim el 50% del servei de notícies.


El seguiment de la vaga a Cugat.cat ha estat del 30% de la plantilla. La delegada de personal de Cugat.cat, Carme Reverte, explica els motius dels treballadors que s'han sumat a la vaga.

Carme Reverte

Una part de la plantilla se suma a la vaga perquè la crisi econòmica global no ha de ser únicament responsabilitat dels sectors públics i dels més desprotegits.






El grup multimèdia Cugat.cat segueix de prop com es desenvolupa la vaga de la funció pública a la ciutat i oferirà informació actualitzada a través de tots els seus canals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.