Jornada de vaga sense incidents a FGC


Temes relacionats

Baix impacte a la ciutat de la vaga del sector públic ( 9/jun/10)

Mínim seguiment de la vaga a les escoles de la ciutat ( 9/jun/10)


  • Comparteix:

Jornada de vaga sense incidents a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) aquest dimarts. Un de cada dos trens ha circulat amb els serveis mínims pactats a les hores punta, mentre que durant la resta de la jornada no ha circulat cap comboi. Més de 116.220 usuaris han utilitzat el servei ferroviari, el que suposa prop d'un 80% dels clients que habitualment viatgen amb FGC un dimarts.

Els trens han circulat amb les freqüències i horaris previstos pels serveis mínims establerts que, segons FGC, els treballadors han respectat plenament. Ho ha explicat el director de comunicació de FGC, Francesc Balaguer. Són declaracions a Cugat.cat.

Francesc Balaguer

Gairebé hem portat el 80% del passatge que transportem normalment un dimarts. Els serveis mínims s'han complert amb normalitat.









La majoria dels usuaris s'han mostrat desorientats davant els serveis mínims decretats i d'altres han estat comprensius amb la vaga a la qual s'han sumat els treballadors de FGC.

Usuaris

Jo sóc funcionari i ho entenc perfectament. / Tenia un dinar avui i hauré de buscar alternatives. / Jo no he tingut problema perquè m'he informat.



Els sindicats s'han sumat d'aquesta manera a la vaga del sector públic convocada per mostrar el seu desacord amb les mesures del govern per reduir el dèficit públic. Els representants dels treballadors denuncien que FGC és l'única empresa pública de transports de tot l'Estat que patirà la retallada de sous.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.