Els Castellers de la ciutat són a partir d'avui els 'Gausacs'


Temes relacionats

Els Castellers canvien la seva imatge i busquen sobrenom (24/mai/10)


  • Comparteix:

Els Gausacs es plantegen com a objectiu aixecar castells de 8

Els Gausacs es plantegen com a objectiu aixecar castells de 8

'Gausacs' és el sobrenom que defineix des d'avui els Castellers de la ciutat. Els camises verdes han escollit la nova denominació en una votació en què han participat 110 persones. Vuit de cada 10 castellers han estat partidaris de canviar el nom de la colla, que s'emmarca en el procés de canvi d'imatge que experimenta l'entitat.

La vall de Gausac és el nom amb el qual es coneix la vall solcada per la riera de Sant Medir. Es tracta d'una via natural entre Barcelona i Sant Cugat i durant segles va ser molt concorreguda. De fet, formava part de la via romana entre Barcino, és a dir, Barcelona, i Castrum Octavianum, Sant Cugat, que s'allargava fins a Ègara, l'actual Terrassa.

Aquesta identificació amb el nostre municipi és la insígnia de la nova imatge dels Castellers, que han trobat en 'Gausacs' el nou impuls que cerca l'entitat. Escoltem la cap de comunicació dels Castellers, Aina Serra, en declaracions a Cugat.cat.

Aïna Serra

Ha sortit Gasuac com el sobrenom que ens identificarà. Ens agrada la identificació que té amb Sant Cugat i ens ha de portar a fer castells de 8 i el que vingui darrere.



Durant una setmana, els camises verdes han fet les votacions entre els 10 noms més proposats, entre els quals també hi havia 'Senglars', 'Gats', 'Nanos' i 'Xandris'. L'acte de presentació del nou nom de l'entitat ha tingut lloc aquest dimarts al vespre al Club Muntanyec (CMSC). La colla ha posat a la venda a un preu simbòlic samarretes amb la nova denominació de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.