Detinguts tres germans per 40 robatoris en domicilis i comerços de Sant Cugat, Badalona i Mataró


  • Comparteix:

L'operació l'ha portat a terme una unitat especial dels Mossos d'Esquadra

L'operació l'ha portat a terme una unitat especial dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres germans per, presumptament, robar a 40 domicilis i comerços de Badalona, Mataró i Sant Cugat. Segons la policia, entre els tres acumulen un total de 84 detencions. L'operació l'ha portat a terme un grup de sis agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Badalona que des del maig s'estan dedicant intensament al problema de la reincidència a la ciutat.

Els detinguts, veïns de Santa Coloma de Gramenet, robaven en tota mena de comerços i van ser 'pescats in fraganti' quan es disposaven a atracar una clínica dental de Barcelona.

Segons han informat fonts policials, sempre actuaven en parella, de nit i de manera coordinada. Un entrava al local forçant una porta o una finestra, o bé escalant fins a primers pisos i plantes baixes, mentre l'altre vigilava.

En el registre del seu domicili els agents han intervingut tres armes de foc simulades, eines usades per forçar l'entrada dels immobles i articles robats, com ara ulleres de sol, joies, roba de marca, talonaris bancaris i càmeres de fotos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.