Sant Cugat celebra avui els 28 anys de la ràdio municipal


  • Comparteix:

Els estudis de Cugat ràdio al carrer Plana de l'Hospital, que han protagonitzat els canvis de l'emissora

Els estudis de Cugat ràdio al carrer Plana de l'Hospital, que han protagonitzat els canvis de l'emissora

L'emissora municipal, la 91.5 de la FM, està d'aniversari. La ràdio municipal celebra avui els seus 28 anys d'història, marcats per un tret comú: el servei a la ciutadania. Durant aquest temps, l'emissora ha passat de ser Ràdio Sant Cugat a integrar-se en el grup multimèdia Cugat.cat i esdevenir Cugat ràdio. Tot i la seva llarga trajectòria, la ràdio de Sant Cugat mira al futur amb nous reptes com la incorporació de nous programes a la seva graella.

La inauguració dels Mundials de Futbol amb Naranjito va ser la primera notícia que Ràdio Sant Cugat va donar en la seva primera emissió, el 13 de juny de 1982. L'emissora, creada per Ramon Grau, emetia al 91.7 de l'FM i encetava un projecte de comunicació local des del carrer Sant Antoni.

El 1989, l'emissora passa a tenir la titularitat municipal després de tres anys de silenci forçat motivat per la situació d'alegal·litat amb què es trobaven les ràdios lliures. El trasllat a les instal·lacions del carrer Plana de l'Hospital, amb Xavier Fornells com a director, marca l'inici de la conversió de Ràdio Sant Cugat en el grup de comunicació multimèdia Cugat.cat. El procés culmina amb el canvi de nom de Ràdio Sant Cugat per Cugat ràdio.


La directora de Cugat.cat, on s'integra Cugat ràdio, Mònica Lablanca, explica alguns dels projectes de futur de l'emissora municipal.

Mònica Lablanca

Venen nous reptes apassionants per a la ràdio que es visualitzaran a partir de la nova temporada com l'ampliació dels programes d'actualitat i els nous espais.




L'emissora emet des del 2000 també per Internet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.