La comunicació de l'Ajuntament rep un premi Anuària pel seu disseny


  • Comparteix:

La regidora de Comunicació i l'alcalde amb el premi.

La regidora de Comunicació i l'alcalde amb el premi.

L'Ajuntament ha rebut el premi Anuària a la millor comunicació gràfica, concedit per la Fira d'Igualada. El guardó, que premia la qualitat del disseny gràfic en l'àmbit dels Països Catalans, és un reconeixement al consistori en la seva tasca per oferir una imatge moderna i propera al ciutadà.

Acostar-se al ciutadà, oferir una imatge moderna i potenciar la identitat de Sant Cugat són alguns dels objectius que persegueix el consistori. I és per això que ha estat mereixedor d'aquest premi, que s'ha rebut amb satisfacció i sorpresa, tal i com ho explica la regidora de Comunicació i Serveis Generals, Marta Subirà:

Marta Subirà

Ha estat una sorpresa perquè no és una categoria on t'hi puguis presentar sinó on el jurat decideix d'entre tots els ajuntaments de Catalunya.


Dins les polítiques comunicatives, l'Ajuntament ha utilitzat diferents mitjans com la creació d'una revista municipal, el disseny de cartells i postals que fomenten la identitat de la ciutat. A més, per crear un estil propi, l'Ajuntament s'ha dotat d'elements transgressors i ha procurat despertar l'interès dels ciutadans en la seva oferta de serveis. Ens ho explica Marta Subirà:

Marta Subirà

El símbol que representa l'ajuntament és transgressor i modern per tal d'aconseguir l'impacte adient.


El premi ha estat recollit per l'alcalde Lluís Recoder i la regidora de Comunicació Marta Subirà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.