Nou cop al tràfic de drogues al Vallès Occidental


  • Comparteix:

Els agents han intervingut diverses armes simulades

Els agents han intervingut diverses armes simulades

La Policia estatal ha desmantellat un grup de narcotraficants dedicat al subministrament, distribució i venda de drogues a diverses localitats del Vallès Occidental. L'operació s'ha tancat amb sis detinguts i la intervenció de 3.500 grams de diverses substàncies estupefaents. Badalona i Sant Adrià del Besós han estat els altres dos municipis on els detinguts portaven a terme les seves actuacions.

Els detinguts integraven una xarxa dedicada al subministrament d'estupefaents a petits narcotraficants. Les investigacions es van iniciar a un bar de Badalona després que agents de la Policia Nacional espanyola constatessin que els propietaris del local es dedicaven a la venda de cocaïna a petita escala. Entre el material intervingut destaquen diverses substàncies estupefaents com cocaïna, haixix i marihuana, així com diners en metàl·lic, dos cotxes de gamma alta i material informàtic d'última generació.

La intervenció d'armes simulades ha donat peu als agents del Grup de la Policia Judicial de la Comissaria de Sant Adrià del Besós a continuar amb la investigació i no es descarten noves detencions.

Els dos principals responsables del grup organitzat estan cautelarment a la presó provisional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.