Un taller de tapís i una narració de contes, principals propostes del Museu per aquest estiu


  • Comparteix:

El director del Museu, Lluís Campins, i el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, en la presentació d'activitats

El director del Museu, Lluís Campins, i el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, en la presentació d'activitats

El Museu ofereix activitats per a grans i petits durant tot l'estiu amb l'objectiu de transmetre coneixements d'una manera lúdica i amena. La narració de llegendes de la Mediterrània, un taller d'iniciació al tapís i visites teatralitzades al Claustre són algunes de les propostes que fa l'equipament per fer arribar la història de la ciutat a tots els públics. Les activitats d'estiu començaran el dijous de la setmana vinent i s'allargaran fins el 10 de setembre.

Després de l'èxit de les activitats de l'any passat, on van participar més de 600 persones, el Museu ofereix 15 noves propostes per acostar la història i la cultura de Sant Cugat a grans i petits. L'equipament municipal manté les activitats consolidades, com les visites teatralitzades, però també aposta per noves iniciatives, com un taller d'iniciació a l'arqueologia.

El director del Museu, Lluís Campins, explica quin objectius es proposen amb la nova programació d'activitats.

Lluís Campins

Volem oferir activitats als tres centres del Museu, durant tot l'estiu i a diferents tipus de públic. Entenem que el Museu té una funció educadora.


El músic i narrador Pep Castells iniciarà les activitats del Museu el dijous de la setmana vinent amb 'Xalem! Llegendes de la Mediterrània', una narració de contes musicats. La companyia Mira-sol Teatre protagonitzarà les visites teatralitzades al Museu, que tindran lloc el 3 de juliol, el 7 d'agost i el 4 de setembre. La Casa Aymat acollirà jocs de pistes, visites guiades i, per primer cop, un taller a càrrec de la professora Assumpció Raventós, que serà l'encarregada d'iniciar els participants a la tècnica del tapís en un curs que tindrà lloc del 12 al 14 de juliol i que té un preu de 10 euros.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha destacat la tasca educativa del Museu durant la presentació de les activitats aquest dijous.

Xavier Escura

El Museu aposta per la transmissió de coneixements durant el temps de lleure des d'una òptica lúdica i amena.


Una narració de contes medievals a càrrec d'Elisabeth Ulibarri, que anirà acompanyada del músic Paco Peñaranda, tancarà la programació d'estiu el 10 de setembre.Totes les activitats excepte el taller d'iniciació al tapís són gratuïtes i per assistir-hi cal reservar perquè les places són limitades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.