Mas Gener no celebrarà la seva Festa Major 2010


  • Comparteix:

Cartell promocional de la Festa Major de l'any passat

Cartell promocional de la Festa Major de l'any passat

L'Associació de Propietaris i Veïns de Mas Gener ha anunciat aquest dilluns al consell de districte de Mira-sol que el barri no celebrarà la seva Festa Major aquest any. Tot i haver rebut una subvenció municipal de 1.000 euros per a la celebració, que retornarà, l'entitat assegura que ha pres aquesta decisió per problemes amb els permisos que concedeix l'Ajuntament.

En la sessió ordinària del consell de districte de Mira-sol d'aquest dilluns, el membre de l'Associació de Propietaris i Veïns de Mas Gener Josep Canut ha anunciat que l'entitat ha decidit anul·lar la Festa Major del barri.

Josep Canut

S'ha pres de la decisió de suspendre la Festa Major de Mas Gener. L'Ajuntament no ens ha donat suport, ni informació, ni resposta de permisos i subvencions.


Canut ha justificat la decisió assegurant que la regidoria d'Esports encara no els ha respost una petició per l'ús de la pista poliesportiva del barri. A més, el membre de l'entitat veïnal ha dit que l'àrea de Medi Ambient ja ha anunciat que els denegaran la sol·licitud per poder fer la tradicional botifarrada popular.

Josep Canut

La subvenció la tenim concedida, però suspenem la festa perquè tenim notícies que esports no sabia res de la petició de la pista. I agents rurals ens han comunicat que Medi Ambient ens prohibirà fer la botifarrada.





El president del consell de districte, Xavier Martorell, ha lamentat la decisió i ha convidat l'associació ha repensar-se la decisió. La Festa Major de Mas Gener se celebra cada any el primer cap de setmana de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.