Jaume Clavell: 'Demanar l'eliminació de Cugat.cat és una bajanada'


Temes relacionats

Els grups municipals es desmarquen de la proposta de tancar Cugat.cat per reduir despesa municipal (16/jun/10)


  • Comparteix:

Jaume Clavell durant l'entrevista a Cugat tv

Jaume Clavell durant l'entrevista a Cugat tv

El Síndic de Greuges, Jaume Clavell, ha titllat de 'bajanada' la proposta d'eliminar Cugat.cat per reduir la despesa municipal contemplada en el manifest de treballadors municipals promogut pels sindicats CGT i SFP. Segons el defensor del poble, aquests dos sindicats s'equivoquen publicant un manifest d'aquest tipus perquè 'la seva feina és defensar tots els treballadors municipals, inclosos els del grup de comunicació multimèdia Cugat.cat'. Mira aquesta entrevista a Cugat tv

Així ho ha dit Jaume Clavell en la seva entrevista bimensual a Cugat tv.

Jaume Clavell

Em sembla que no és oportú ni apropiat. Els sindicats han de defensar tots els treballadors. No han actuat amb prou seny. És una bajanada.


El manifest, promogut per la CGT i l'SFP i secundat per una cinquantena de treballadors de l'Ajuntament reunits en assemblea, afirma textualment que caldria dotar Cugat.cat 'de més espais plurals i una programació amb continguts o eliminar-la'. El document no dóna detalls sobre els programes que els seus promotors troben a faltar a la graella de Cugat ràdio (91.5 FM), Cugat diari o Cugat tv, ni del destí dels 14 treballadors de la plantilla de Cugat.cat en cas de tancament del mitjà de comunicació municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.