Sant Cugat compta amb un nou espai lúdic per a la gent gran


Temes relacionats

Nou espai lúdico-esportiu per a gent gran i amb mobilitat reduïda a Valldoreix (25/mar/10)


  • Comparteix:

Sant Cugat compta amb un nou espai lúdic i de salut per a la gent gran instal·lat al barri de Coll Favà, darrera els jardins del Monestir. La instal·lació, inaugurada aquest dimecres per l'alcalde, Lluís Recoder, i la diputada d'Infraestructures de la Diputació de Barcelona, Anna Hernández, proposa als usuaris un circuit on practicar exercicis físics suaus per millorar la mobilitat i fer més fàcils algunes tasques del dia a dia. És el tercer equipament d'aquestes característiques a la ciutat.

Una quinzena d'elements formen un recorregut que permet exercitar diverses parts del cos per treballar l'agilitat i la mobilitat de persones grans i col·lectius amb problemes de mobilitat.

Durant la inauguració de l'espai, Lluís Recoder ha animat la gent gran de la ciutat a fer exercici.

Lluís Recoder

Animem la gent gran a fer salut. Aquesta és una oportunitat perquè la gent gran es cuidi.


La instal·lació forma part d'un programa de la Diputació per promoure la salut i l'oci entre la gent gran de la demarcació. La diputada d'Infraestuctures de la Diputació, Anna Hernández, destaca el valor social de la proposta.

Anna Hernández

Socialment són espais que fan convivència. És un exemple que les petites coses sovint són molt importants en les polítiques socials.






A l'octubre, l'Ajuntament organitzarà en aquest espai sessions dirigides per monitors pensades per diversos col·lectius de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.