Chic Sant Cugat obre les portes a una festa als afectats de traumatismes craneoencefàlics d'AVAN


  • Comparteix:

L'Associació Vallès Amics de la Neurologia organitza avui a les carpes de Chic Sant Cugat una gran festa destinada als nens de la comarca que han patit traumatisme craneoencefàlic. Les Carpes d'estiu estaran obertes de deu a dues de la matinada perquè tothom que ho vulgui es pugui acostar i col·labori a tirar endavant el programa 'Anem' que permet a aquests joves fer diferents sortides al llarg de l'any.

Les Carpes de Chic s'obren aquesta nit de manera solidària a la festa que AVAN ha organitzat pensant especialment en els nens amb traumatismes cranials i d'altres persones afectades de problemes cerebrals greus. La festa, oberta fins les 2 de la matinada, és oberta a tothom i els diners recaptats serviran per pagar el programa 'Anem' que permet que aquests nois i noies facin diferents excursions culturals per tot Catalunya. Gloria Piqué, secretària d'AVAN, ha explicat que és una possibilitat que aquests nanos gaudeixin d'un espai del que, normalment, en queden exclosos:

Glòria Piqué

La festa està oberta a tothom i és una possibilitat que aquests nois puguin divertir-se en unes carpes d'una discoteca.


El programa 'Anem' està pensat per persones amb un dèficit motor moderat o sever o un deteriorament cognitiu resultat d'alguna malaltia neurològica crònica. Segons Piqué, aquests recursos permeten que els cost d'aquestes sortides sigui el mínim pels seus benefactors:

Glòria Piqué

Serveix per recaptar fons pel programa Anem que petmet als nois i noies fer sortides.


Segons AVAN aquests sortides permeten, a més, que les famílies dels afectats descansin durant unes hores de la càrrega que suposa conviure amb un malalt amb una afectació cerebral. Aquesta activitat és possible gràcies a la col·laboració de Centre Industrial de Sabadell, Caixa Manresa, el Grup Chic i també l’Ajuntament de Terrassa



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.