ASDI, a l'espera de rebre els ajuts de la Generalitat per iniciar la construcció de la llar-residència


  • Comparteix:

ASDI a l'espera dels ajuts de la Generalitat

ASDI a l'espera dels ajuts de la Generalitat

ASDI espera que la Generalitat faci efectiva en els propers mesos l'aportació econòmica acordada per iniciar les obres de la nova llar-residència. En l'assemblea anual de l'entitat, que avalua la memòria del 2009, la junta ha aprovat reactivar la comissió encarregada d'aquest àmbit que darrerament s'havia paralitzat per algunes renegociacions dels ajuts. La reunió també ha servit per aprovar una reorganització del sistema de treball de l'equip directiu.

Aquest dimecres ASDI ha celebrat l'assemblea anual on s'ha fet balanç de l'actuació de l'entitat durant el 2009. L'inici dels treballs de la llar-residència queden a l'espera que l'aportació econòmica de la Generalitat es faci efectiva. Segons ASDI, això podria passar en els propers mesos i així complir amb el calendari previst que estableix l'inici dels treballs el darrer trimestre d'aquest any.

La presidenta de l'entitat, Mercè Martínez, explica les darreres gestions administratives relacionades amb la construcció de la llar-residència. Són declaracions a Cugat.cat.

Mercè Martínez

Hem reconduït aquesta qüestió. Hem revisat i modificat els acords amb la Generalitat i el bancs.



En la trobada l'associació ha aprovat l'entrada de dos membres més a la junta i s'ha acordat reorganitzar el sistema de treball de l'equip directiu. Ho explica Martínez.

Mercè Martínez

Hem passat dos anys complicats. Hem reforçat la junta amb dues persones i ara treballarem en comissions.




La junta d'ASDI està formada íntegrament per voluntaris.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.