Els veïns de l'avinguda de Volpelleres reclamen una solució als problemes de mobilitat de la via


  • Comparteix:

Imatge de l'avinguda de Volpelleres / Font: Google Maps

Imatge de l'avinguda de Volpelleres / Font: Google Maps

Veïns de l'avinguda Volpelleres denuncien 'el mal estat i la perillositat del carrer' després que s'hagin eliminat places d'aparcament i s'hagi provocat la conversió de l'avinguda en una 'via d'alta velocitat'. Segons han denunciat els veïns a Cugat.cat, la mesura ha provocat un deteriorament del carrer amb congestió de trànsit, retrovisors trencats, velocitat elevada i la manca d'aparcaments pels residents. Els ciutadans han fet arribar la seva denúncia a la bústia ciutadana i han instat el consistori a posar-hi solucions.

El conflicte s'arrossega des de l'agost passat, quan l'Ajuntament va eliminar la filera d'aparcaments i va convertir aquesta via en un carrer d''alta velocitat', segons els veïns. Ho ha explicat el representant dels veïns de la zona, Albert Usé, en declaracions a Cugat.cat.

Albert Usé

El carrer era de dos sentits, però com que hi havia cotxes aparcats i l'espai era petit, els conductors anaven lents.



Els veïns han explicat que van contactar amb el consistori el desembre passat, però que 'no ha servit de res'. Per això, reclamen poder parlar amb l'equip de govern per trobar una solució.

Albert Usé

El cas no s'ha estudiat, però seguim intentant contactar amb l'Ajuntament, que de moment ha passat de nosaltres.




Els veïns consideren que 'no és just' haver perdut les 40 places de pàrquing gratuïtes, amb els problemes afegits que comporten els partits de futbol del cap de setmana a la Zona Esportiva Municipal (ZEM) Jaume Tubau. En aquest sentit, reclamen convertir l'avinguda en un carrer d'un sol sentit i, sobretot, recuperar les places d'aparcament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.