Els alumnes de l'escola la Floresta descobreixen les aplicacions de l'energia solar


  • Comparteix:

Els alumnes de l'escola la Floresta han inaugurat aquest dilluns una caseta solar, que els ha servit per treballar les aplicacions de l'energia solar mitjançant jocs i tallers. Coincidint amb la inauguració, tres activitats han mostrat com es pot cuinar i jugar utilitzant aquest tipus d'energia. El curs vinent, el centre, pioner a la ciutat en aquest àmbit, ampliarà el seu parc d'energies renovables amb la instal·lació d'un sistema d'aprofitament de l'energia hidràulica.

Escalfar aigua, fer xocolata desfeta, cuinar i jugar són algunes de les activitats que aquest dilluns han practicat els alumnes de l'escola la Floresta dins el programa d'energies renovables de l'escola, en el marc de l'Agenda 21.

El responsable del projecte, Germán del Río, ha explicat a Cugat.cat la continutat d'aquesta iniciativa.

Germán del Río

Volem que els nens treballin aquest tema i ho farem cada curs per ser un referent en aquest àmbit.




L'escola ampliarà el curs vinent el seu parc d'energies renovables amb la instal·lació d'un sistema hidràulic generador d'energia. El centre té la intenció d'obrir aquests equipaments a altres escoles de la ciutat interessades en l'ensenyament de les energies netes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.