Dotze famílies tornen a acollir nens sahruís durant els mesos d'estiu


  • Comparteix:

Una desena de nens sahrauís han arribat a Sant Cugat per passar l'estiu amb famílies d'acollida. Sant Cugat amb el Poble Sahrauí organitza aquestes colònies que enguany arriben a la cinquena edició doblant el nombre de visitants.

L'Ateneu Santcugatenc ha estat el punt de trobada entre els nens sahruís i les seves famílies d'acollida. El grup de nens, que tenen entre 6 i 12 anys, romandran a Sant Cugat fins el 31 d'agost.

Aquesta visita es repeteix a diferents punts del país, gràcies a la iniciativa de la Coordinadora d'Entitats amb el Poble Sahruí de Catalunya. A la nostra ciutat, l'entreteniments per aquests nens està garantit, tal i com explica la responsable d'SCAPS, Neus Bosch:

Neus Bosch

Hem preparat moltes activitats perquè els nens s'integrin a la ciutat


Per cinquè any, els nens sahrauís venen a Sant Cugat i, en aquesta ocasió, el grup ha estat molt més nombrós. Neus Bosch s'ha felicitat pel fet que aquest estiu s'hagi doblat la xifra d'acollides:

Neus Bosch

Volem que l'any vinent s'amplii el nombre de nens acollits


Com cada any, està previst que l'alcalde rebi els nens del Sàhra a l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.